Bureau CAP

Project: Be Like Me

Project: Be Like Me

Jongerenbeleid is een van de speerpunten van het beleid van de gemeente Rotterdam.
Bureau CAP heeft daarom samen met enkele nationale artiesten het plan ontwikkeld om de Rotterdamse jongeren via muziek, workshops, masterclass, brede schoolactiviteiten en jongerenprojecten, debatten en talkshows, face to face gesprekken te inspireren om ook positief met hun doelen, mogelijkheden en wensen om te gaan en een positieve bijdrage te leveren aan de Rotterdamse samenleving en hun toekomst.
Het thema is altijd veiligheid en overlast.

Aanleiding voor het project

De laatste jaren komen de Antilliaanse en Marokkaanse jongeren steeds vaker negatief in het nieuws.
Tot enkele jaren geleden was dit ook het geval bij de Surinaamse jongeren. Op dit moment wordt er nagedacht hoe de samenleving ervoor kan zorgen dat ook deze groepen een positieve bijdrage en uitstraling krijgen in de Nederlandse samenleving.
Met het project Be Like Me wil de organisatie door het inzetten van muzikale rolmodellen uit de drie genoemde gemeenschappen de jongeren uit deze doelgroepen in Rotterdam positief beïnvloeden.
De drie muzikale rolmodellen zullen een jaar lang in gemeente Rotterdam actief zijn.

Doel van het project

Met het project Be Like Me wil de organisatie jongeren in de gemeente Rotterdam stimuleren om door middel van positieve voorbeelden/rolmodellen uit muziek en toneelwereld te stimuleren om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Hierbij zal er extra aandacht zijn voor de Marokkaanse, Antilliaanse en Surinaamse jongeren uit de gemeente Rotterdam.

Aanmelden voor het project

Lijkt je het leuk om mee te doen aan dit project? Laat je gegevens achter en Bureau CAP neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over het project? Bel ons dan op 0619977241 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.