Bureau CAP

Project: Campus Academie Hoogvliet “Every Child is a Champion”

Project: Campus Academie Hoogvliet “Every Child is a Champion”

In samenwerking met Stichting Samenwerking Educatie & Recreatie zondagsschool ontwikkeld voor basisschoolleerlingen uit groep 8 in Rotterdam. Het doel van het project is om leerlingen uit groep 8 extra aandacht, ondersteuning en huiswerkbegeleiding aan te bieden. De kinderen krijgen de mogelijkheden om te vragen wat er allemaal nodig is om je toekomstverwachtingen waar te kunnen maken. Bij het project staan de thema’s: mijn toekomst, mijn beroep, mijn omgeving, mijn geld, mijn gezonde leefstijl, mijn talent en mijn diploma centraal. Met het project “Every Child is a Champion” wil de organisatie het maximale uit kinderen halen.

Aanmelden voor het project

Lijkt je het leuk om mee te doen aan dit project? Laat je gegevens achter en Bureau CAP neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over het project? Bel ons dan op 0619977241 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.