Bureau CAP

Trainingen

Training: Communicatie en sociale vaardigheden

Ken je dit? In een teammeeting word je verkeerd begrepen, je mist signalen van je gesprekspartner of het sollicitatiegesprek ging moeizaam omdat je niet uit je woorden kwam. Er zijn aardig wat momenten waarop je zou willen dat je geduldiger, duidelijker en tactvoller kon communiceren. Deze training zorgt ervoor dat je binnen no-time zelfverzekerder wordt in je sociale en communicatieve vaardigheden.

Training: VCA-Certificaat

Het VCA diploma stelt je in staat om op bouwplaatsen te werken waar  VCA verplicht is. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA diploma verplicht om het aantal ongelukken te verminderen. Heb je nog geen VCA diploma? Je kunt bij Bureau CAP eenvoudig jouw diploma VCA halen.

Training: Heftruck Certificaat

Tijdens de basisopleiding tot heftruckchauffeur voor beginners leren we cursisten een heftruck te besturen en tot in de puntjes te beheersen. Met verschillende heftrucks en bijbehorende opdrachten zal de cursist gevoel krijgen hoe een heftruck bestuurd dient te worden. We richten ons op de praktijk en veiligheid. Ww wijzen cursisten op gevaren en leren ze altijd goed om zich heen te kijken.