Bureau CAP

Contact

Hoe wilt u ons bereiken?

Openingstijden
Van maandag tot vrijdag 
van 09:00 tot 18:00

Overige gegevens
KvK: 77103084
Btw-id: NL003159592B71

Stuur ons je vraag of opmerking

Contactformulier

Frequently Asked Questions!

Je kunt ons van maandag tot vrijdag bereiken van 09:00 tot 18:00 uur. 

Bureau CAP werkt op projectbasis. De projecten die Bureau CAP uitvoert binnen het veiligheidsdomein en sociaal domein, kan in iedere willekeurige stad uitgerold worden. Er wordt o.a. gewerkt met de methode vindplaatsgericht werken. Deze methode is waardevol middel in het contact maken met risicogroepen. Onze focus is daarbij: kwetsbare mensen die ondersteuning nodig hebben vanuit zorg en welzijn, veiligheid en participatie. Bureau CAP maakt gebruik van Zelfredzaamheid-matrix.

De workshops en trainingen zijn voor jong en oud. Daarnaast kunnen de volgende instellingen Bureau CAP inhuren omtrent een van de diensten:

  • Gemeenten
  • Welzijnsinstellingen
  • Jongerenorganisaties

Indien er nog stageplekken over zijn, dan staan wij er zeker voor open. Stuur een mail naar info@bureaucap.nl of bel ons op 06 19977241 voor meer informatie. 

We vinden het heel leuk om te horen dat je een samenwerking met Bureau CAP wilt aangaan, stuur ons even per mail op wat je achtergrond is omtrent werk(ervaring), wat voor soort workshop of training je geeft en je contactgegevens. Wij trachten binnen 48 uur contact met je op te nemen.

Excuses daarvoor. Wellicht is uw aanmelding niet aangekomen. We raden u aan om even contact met ons op te nemen via info@bureaucap.nl of 0619977241.