Bureau CAP

Workshop: Sieraden maken

Workshop: Sieraden maken

Ga aan de slag om met elkaar de leukste en origineelste sieraden te maken waar je het hele jaar plezier van hebt. Laat je verrassen door de diverse technieken en materialen die je kunt gebruiken om de mooiste armbandjes te maken. Vlechten, draaien en rijgen gecombineerd met kralen en bedeltjes in allerlei kleuren en vormen. De gezelligheid en creativiteit maken van dit uitje iets heel bijzonders.

Sieraden gaan al een tijdje mee

Zo ongeveer vanaf het moment dat de mens rechtop kon lopen, voelde deze de behoefte om zichzelf mooier te maken aan de hand van attributen. De oudste sieraden gaan zo’n 100.000 jaar terug in de tijd. In de Romeinse tijd kreeg het gebruik van sieraden een nieuwe impuls. Inmiddels zijn sieraden, met diverse merken en modegrillen, niet meer uit ons wereldbeeld weg te denken. Alleen is de “persoonliijke touch” grotendeels verdwenen en dragen we sieraden die door anderen zijn gemaakt. In deze workshop sieraden maken ga je dan ook terug naar je roots en maak je zelf een creatie die weergeeft wie jij bent.

Programma

Tijdens deze cursus leer je de fijne kneepjes van het vak. Je begint met een idee over een design, een unieke vormgeving.

Een goed ontwerp is natuurlijk belangrijk! Eerst even nadenken, voordat je begint. De specialist geeft iedereen aanwijzingen en tips, waarna je zelf aan de slag gaat met het juiste materiaal.

Tussendoor serveren we wat te drinken en eten. U kunt van alles verzinnen tijdens deze workshop, een sleutelhanger, een speciale ketting of een armband voor iemand waar je van houdt.

Aanmelden voor de workshop

Lijkt je het leuk om mee te doen aan deze workshop? Laat je gegevens achter en Bureau CAP neemt contact met je op.

Boek een workshop sieraden maken

Wil je meer informatie over deze workshop? Bel ons dan op 0619977241 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Boek een workshop sieraden maken voor: