Bureau CAP

Jongeren

Bureau CAP motiveert jongeren bij het ontdekken van hun talenten

Bureau CAP biedt jongeren professionele ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Deze belangrijke levensfase biedt prachtige kansen, maar is des te moeilijker als jongeren vastlopen. Bureau CAP is niet alleen adviseur van de jongeren, maar ook van de gemeente, netwerkpartners, opvoeders, buurtbewoners en anderen waarmee de jongeren in aanraking komen. Bureau CAP heeft jarenlange ervaring met werken met jongeren en durft alle jongeren in allerlei situaties aan te spreken.

Bureau CAP werkt vanuit een individuele benadering en richt zich op de persoonlijke achtergrond van de jongeren. Iedere jongere is anders en daarom verschilt de aanpak per individu. Door kennis te nemen van de motivatie, interesses en persoonlijke omstandigheden, kunnen wij de juiste ondersteuning op maat vormgeven.

Bureau CAP is resultaatgericht, doortastend, inventief en flexibel. Wij bewegen mee met de jeugd in hun eigen leefdomein, dit vraagt om creativiteit, anticiperend en improviserend vermogen. De jongere staat altijd centraal, de jongere is immers om wie het uiteindelijk gaat.

 

Aanmelden voor een workshop, training of project

Lijkt je het leuk om mee te doen aan een van onze workshops? Laat je gegevens achter en Bureau CAP neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie over onze workshops, trainingen of projecten? Bel ons dan op 0619977241 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. ​