Bureau CAP

Workshop: Dj'en

Workshop Dj’en

Wil jij ook DJ worden? Schakel dan Bureau CAP in. Tijdens deze te gekke DJ workshop leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal!
Aan het einde gaan zelfs de voetjes nog even van de vloer en misschien draai jij wel je eigen dj-set!

Wat leer je tijdens een introductie DJ Workshop?

Tijdens de workshops leggen we uit hoe de dj-set werkt en waar alle knoppen voor zijn. Je krijgt een map vol met muziek waar je uit kan kiezen en mee kan werken. Je leert over het gebruik van hoge, midden en lage tonen. Je leert wat mixen en beatmatchen is en welke andere mogelijkheden je hebt met een dj-set. Ook vertellen we kort over het opbouwen van je muziek tijdens een optreden en hoe je nu zorgt voor een echt feestje.

Leren dj’en van professionele DJ’s

De workshop wordt gepresenteerd door professionele dj’s die zelf regelmatig optreden en muziek maken. Ze weten dus als geen ander wat een DJ doet. Je kan ze dan ook alle vragen stellen die je hebt. Daarnaast helpen ze je om veel te leren over dj’en en muziek. Aan het einde van de workshop weet jij of je verder wil als DJ of niet.

Aanmelden voor de workshop

Lijkt je het leuk om mee te doen aan deze workshop? Laat je gegevens achter en Bureau CAP neemt contact met je op.

Boek een workshop Dj'en

Wil je meer informatie over deze workshop? Bel ons dan op 0619977241 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Boek een workshop voor: